Εκπαίδευση και Σεμινάρια

Συμμετέχουμε σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια τα οποία διοργανώνονται στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ως σύνεδροι ή ως εισηγητές, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων. Αιχμή του δόρατος μας είναι η ομαδική εργασία, το πάθος για δουλειά και η αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας. Συνεργαζόμαστε με άλλους επαγγελματίες υγείας και αποκατάστασης, καθώς και με διάφορους συνδέσμους (επιστημονικούς ή ασθενών), με μοναδικό στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη προσφορά στην αποκατάσταση των πάσχοντων συνανθρώπων μας. Είμαστε μέλη του Παγκύπριου και του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, Επιστημονικών εταιρειών καθώς και Εθελοντικών Συνδέσμων. Σημείο αναφοράς της καριέρας μας είναι η Βράβευση μας από τον Αυστριακό Ανθρωπιστικό Οργανισμό “Albert Schweitzer” για την εθελοντική προσφορά Υπηρεσιών Υγείας σε απομακρυσμένες κοινότητες της Κύπρου και στην επιστήμη της Φυσιοθεραπείας.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

Eκπαίδευση 14 ωρών για τον κανονισμό προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εκπαιδευτής Κυριάκος Δημητρίου.
H εκπαίδευση έγινε στο πλαίσιο συμμόρφωσης του Λαμπαδιστή με τον κανονισμό που υλοποιείται από την Εταιρεία Purplan Ltd.

περισσότερα...

Σεμινάριο Basic ERGON IASTM Technique

Με επιτυχία ολοκληρώσαμε το Σεμινάριο Basic ERGON IASTM Technique για καινοτόμες τεχνικές κινητοποίησης των μαλακών μορίων για όλες τις μυοσκελετικές κακώσεις. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα της ERGON IASTM Technique - Greece.

περισσότερα...

Εκπαίδευση με θέμα “Αξιολόγηση Ισορροπίας και Λειτουργικής βάδισης”

Με επιτυχία ολοκληρώσαμε την εκπαίδευση από την Δρ. Σοφία Λαμπροπούλου - Φυσικοθεραπεύτρια / Επίκουρη Καθηγήτρια Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα “Αξιολόγηση Ισορροπίας και Λειτουργικής βάδισης”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Δρ. Λαμπροπούλου.

περισσότερα...

Ημερίδα 02/03/19

Το Κέντρο Υπερβαρικής Ιατρικής (Λευκωσία) και το "Posidonia" Ιατρικό Κέντρο (Λάρνακα) παρουσίασε την ημερίδα 02/03/19 με θέμα:
ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ- ΠΛΑΣΤΙΚΗ- ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ- ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ- ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.
Συνδιοργανωτής: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ".
Αντιπρόσωπος του Κέντρου Αποκατάστασης Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής: Κώστας Ιουλιανός
Θέμα: ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

περισσότερα...