Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση 2019

Με επιτυχία διεξήχθητε και φέτος η χριστουγεννιάτικη μας εκδήλωση! Σκοπός μας είναι να μεταδώσουμε το γιορτινό πνεύμα στους ασθενείς μας που δεν μπορούν να επισκεφθούν το σπίτι τους, αλλά και να δώσουμε στους συγγενείς των ενοίκων την ευκαιρία να περάσουν μαζί τους όμορφες και χαρούμενες στιγμές με χορό, μουσική και φαγοπότι! Η Διεύθυνση και το Προσωπικό εύχονται σε όλους Καλό Νέο Έτος με υγεία και αγάπη!

περισσότερα..

Eργαστήρι με θέμα "Οι ασκήσεις Clinical Pilates στη ζωή των ατόμων με Λύκο"

Στα πλαίσια του Μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο, πραγματοποιήθηκε χθες 22/10/2019 στις Εγκαταστάσεις μας εργαστήρι με θέμα "Οι ασκήσεις Clinical Pilates στη ζωή των ατόμων με Λύκο". Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους συμμέτειχαν και στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου.

περισσότερα..

Φιλικό παιχνίδι Futsal 12/07/2019

Φιλικό παιχνίδι Futsal ανάμεσα στους Φυσικοθεραπευτές του Κέντρου μας που έλαβε μέρος στο Nuevo Campo στις 12/7/19. Το έργο μας στηρίζεται σε γερές βάσεις.....όλοι μαζί σαν μια γροθιά! Ενωμένοι για να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα με δύναμη, αγάπη και χαρά! ΟΜΑΔΑ σε οποιοδήποτε μέρος και οποιαδήποτε στιγμή!

περισσότερα..

Παροχή Υπηρεσιών Φυσικοθεραπείας

Παροχή Υπηρεσιών Φυσικοθεραπείας από τους Φυσικοθεραπευτές του Κέντρου μας, σε Τουρνουά της Biofreeze Cyprus στο Futsal Nuevo Campo που διεξήχθη την Παρασκευή 5/7/19 στην Λευκωσία.

περισσότερα..

Φιλανθρωπική Επετειακή Εκδήλωση 25 Χρόνων Λειτουργίας

25 Χρόνια αφοσίωσης, 25 Χρόνια σκληρής δουλειάς, μάθησης και συνεχής εξέλιξης. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε για 25 Χρόνια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους υποστηρικτές που συνείσφεραν για την Φιλανθρωπική μας Επετειακή Εκδήλωση 25 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου μας “Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής” που διεξήχθηκε την Πέμπτη 30/05/2019 στο Royal Hall. Ευχαριστίες και σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

περισσότερα..